Menu
Livsstil

We Wish You A Merry Christmas

julthink

Så här dagen innan julafton så hoppas jag att ni har hunnit stressa ner, att ni kommer att få en fin jul tillsammans med vänner eller familj. Eller ensammen om man vill det. Vi tar några dagar paus och stannar upp, och njuter av livet. Visst, vi ska inte försköna det helt och hållet. Jul vet vi ju alla att det för med sig lite intriger med felköpta julklappar, bränd Janssons frestelse, släktingar som går varandra på nerverna och saker som inte går som man tänkt sig. Men det är livet! Och det är i de lägena vi ska stanna upp och tänka, att vad bra jag har det som hade en Jansson, att jag fick en julklapp och att jag har släktingar som går mig på nerverna. För mig är det just det julen handlar om. Att få träffa min familj och mina vänner tillsammans. Stanna upp lite utan att jäkta. Allt det andra är bara en bonus.

Så, God Jul på Er kära läsare! / Terese

No Comments

    Leave a Reply