Menu

Om Think organic

Hej! Så kul att du hittat till Think organic! Jag vill inspirera er till att tänka ekologiskt, till en mer hållbar & miljövänlig livsstil. För vår, barnens och naturens skull. Och jag vill på ett inspirerande sätt utmana er till en bättre livsstil, utan pekpinnar.

Det ska inte behöva vara svårt eller dyrt att äta bra och naturlig mat eller att undvika gifter i vardagen. Jag vill blanda fakta med inspiration. Och jag vill gärna använda både hemsidan, twitter, instagram och Facebook för att diskutera och utbyta tips och tankar med er. Jättevälkomna!

Läs mer om Upphovsrätt, PR & Samarbeten samt kontakta mig här.

Om mig:

Jag grundade Think organic tillsammans med tre andra kvinnor men för tillfället är det bara jag som bloggar.
Jag heter Charlotta och är mamma till två pojkar. Jag jobbar som fotograf och marknadskoordinator på ett livsmedelsföretag. Jag brinner för miljöfrågor & en hållbar livsstil, ekologisk och närproducerad mat. Älskar att vara ute i naturen, går långa promenader vid havet eller skogen med familjen och hunden. Jag tycker att klimathotet är skrämmande och tänker mycket på hur jorden kommer att se ut när vi lämnar över till våra barn.

www.lingwall.se | instagram @lotta  & @lingwallphotography
Mer om mina tankar om eko kan ni läsa här.

2 Comments

 • Länkkärlek och bloggtips! | Annies Enkla
  23 februari, 2015 at 10:57

  […] organic: skrivs av fyra mammor som ger inspiration till ett mer miljövänligt vardagsliv. Smidiga tips för att göra vardagen mer […]

  Reply
 • Finast i veckan | Volang
  5 september, 2014 at 11:29

  […] lanserades den helt underbara sajten Think Organic som jag verkligen vill tipsa er om. Det är Ulrika, Terese, Lotta och Desireé som startat sajten där de vill inspirera till att leva mer miljövänligt, för vår, […]

  Reply

Leave a Reply