Menu
Kläder & skor / Livsstil / Rengöring / Skönhet / Trädgård / Veckans lista

Veckans lista

Det är viktigare att många gör lite rätt än att några få gör allting helt rätt. Det lästa jag nånstans i veckan. Och det är inspirerande tycker jag. Här kommer Veckans lista som jag hoppas ska inspirera er. Passar också på att önska skön söndag!

Trädgård:

ljungTorka det som finns kvar i trädgården; mynta, örter, ringblomma, humlekottar, lavendel. Sen kan man göra egna teblandningar, använda i matlagningen eller till hudvård hela hösten och vintern.

Städprodukt:

vasterbottenssapaVästerbottenssåpan innehåller inga konserveringsmedel, den ska vara mycket dryg och med en doft av västerbottnisk enbuske. Det får det gärna dofta hemma hos mig.

Blomma:

hostkransBind en höstkrans! Ut i naturen och plocka rönnbär, nyponkvistar eller ljung. Och bind en enkel, vacker höstkrans att hänga inne eller på dörren. Det ska jag göra i dag.

Den fina på bilden har Babes in Boyland gjort, se mer här.

Barnkläder:

AkladerÅhléns nya barnkollektion En vintersaga är illustrerad av Maja Sten och flera av plaggen är i ekologisk bomull. Det finns även ett fint bäddset i samma kollektion.

Håll värmen!

raggsocksPå med ullstrumporna! Det blir kallare och kallare, men är man varm om fötterna så håller man som bekant hela kroppen varm. Så, på med raggsockor så kan du vänta några veckor till med att skruva upp värmen.

Doft:

bjorkandberriesSwedish Ecoluxury! Dark Rain är inspirerad av den första höstdagen. Det är en är en sensuell, jordig doft av våt skog, trä och krispig amber. Så beskrivs Björk & Berries Eau de Parfum med organiskt fermenterad alkohol och 88% naturliga ingredienser. Visst blir man sugen på att provdofta!

Bilder: Charlotta Lingwall, Västerbottenssåpa, Babes in Boyland, Åhléns, Charlotta Lingwall, Björk & Berries

3 Comments

 • Andromeda
  19 oktober, 2015 at 11:27

  Doften låter ju underbar! Vet ni om den innehåller ftalater som konventionella parfymer ju ofta gör?

  Ha det fint!

  Reply
  • Ulrika
   19 oktober, 2015 at 15:33

   Vet inte! Det står inget under “ingredienser”. Maila dem och fråga!

   Reply

Leave a Reply