Menu
Inredning / Kläder & skor / Livsstil / Mat / Recept / Shopping / Veckans lista

Veckans lista

Första advent har passerat och julen knackar på dörren. Mysig tid om ni frågar mig, jag tycker tiden inför jul är allra bäst. Jag älskar förväntan och hela tiden fram till jul! Hoppas ni hade en fin första advent, älskar adventshelger och vi njuter av varje stund.

Julfesten börjar närma sig och jag tänker investera i ett par nya strumpbyxor från svenska Swedish Stockings i svart. Det är nylonstrumpor av återvunnen nylon. Hållbar design med hög kvalité!


Jag behöver ny necessär, den här snygga i linne (grå eller dimrosa) från vår annonsör ECHO of GOTHENBURG står högt upp på önskelistan. TIPS! Kolla in ECHO of GOTHENBURGs hållbara julklappstips här.

Fynda fina gamla jultallrikar på loppis. Ett fint sätt att skapa #adventsförväntan som Weronica kallar det, och vem blir inte sugen på att ha lite vackert vintage i jul efter att ha sett den här vackra bilden. Adventsförväntan är ett himla fint ord. Bästa tiden!

Ett litet tips på en hållbar julklapp är en filt från Klippans Yllefabrik. Våra pojkar har använt sina jättemycket, faktiskt sedan de var bebisar. Jag tänker att minsta kusinen skall få en mjuk och mysig filt i ekologisk bomull från Klippans Yllefabrik.


Exakt sådana här änglar i jute har jag fått ärva av min farmor, hon hade dem i julgranen varje år och jag älskade dem då som nu. Tycker dem är så fina! Fick ärva både stora och små änglar. Nu kan jag utöka samlingen med de små – finns att köpa på Granit!
Har letat på loppis efter en riktig tung och stadig julgransfot, vill byta ut vår gamla i plast, den här i gjutjärn är ju en klar favorit om jag inte hittar på loppis. Även den från bästa Granit!


Idag lanseras Mera Vego på App Store. I appen kommer alla recept, foton och tips från Mera vego, Ännu mera vego och nyligen introducerade Mega vego samlas på ett och samma ställe! Alla tre kokböcker i en app!
Mera Vego-appen introduceras första veckan med en prislapp på 30 kr, en introduktionsrea på 40%. Såhär i juletider kan Julbords-kategorin komma väl till pass, hitta spännande vegetariska alternativ till traditionella rätter. Ungefär hälften av recepten i appen är lakto-ovo-vegetariska, vilket betyder att de innehåller mjölkprodukter och ägg, och resten är helt veganska. De flesta recept kan göras veganska med de veganvänliga tips som finns i början av recepten.

4 Comments

 • Anna
  5 december, 2017 at 17:23

  Tack för många bra tips!

  Reply
  • Ulrika
   10 december, 2017 at 22:23

   Tack! Och tack för du läser <3

   Reply
 • Nilla Tankebubblor
  4 december, 2017 at 20:38

  Så mycket fint! Ha det bra.

  Reply
  • Ulrika
   10 december, 2017 at 22:23

   Tack <3

   Reply

Leave a Reply