Menu
Veckans lista

Veckans lista

Hej! Jag tror vi snart slår rekord i fenomenet “slow blogging”. Men det är ganska så härligt – att ni fortsätter besöka oss på thinkorganic.se och att det tillkommer nya följare på instagram och Facebook varje dag. Vi har lite olika projekt och idéer på gång. Mer om det lite senare…

Här kommer en liten vårlig veckans lista. Hoppas ni finner något som inspirerar er! Önskar er massor av sol, nu går vi mot ljusare tider! Helt underbart! /Charlotta

BARN / KLÄDER

mini-rodini-apple-sp-ss-tee-green-1

Den här fina GOTS-certifierade t-shirten från Mini Rodini skulle passa min yngsta son utmärkt. Hur söt som helst!

INREDNING

Vackra påslakan från Åhlens i 100% GOTS-certifierad bomull.

BARN / SKOR

För ett tag sedan damp det ned ett fint pressutskick med härliga vårbilder från Kavat. Vårnyheterna finns nu i butik och på nätet för de allra minsta små fötter som ska ta sina första steg nu i vår.

KÖK

lagerhaus förvaring

Snygga förvaringsburkar i glas med trälock. Från 49kr. Nyhet hos Lagerhaus.

HYGIEN

GRANIT lanserade nyligen ett nytt ekologiskt hudvårds sortiment – Mellan Rum. Här har man tänkt till. Jag gilllar när man gör estetiskt tilltalande förpackningar och dessutom tänker på att det ska vara bra produkter fria från gifter och inte testade på djur.

Produkterna är ekologiska och märkta med NaTrue. Alla produkter är fria från syntetiska dofter och färger, inga petroleumbaserade ingredienser eller silikonoljor, inga genmodifierade ingredrienser eller bestrålade slutprodukter, inga ingredienser eller slutprodukter är testade på djur och produkterna är fria från nanopartiklar och parabener.

Foto: Mini Rodini, Åhlens, Kavat, Lagerhaus, Granit

No Comments

    Leave a Reply