Menu
Hudvård / Hudvård / Livsstil / Presenter / Råvaror / Shopping / Skönhet / Veckans lista

Veckans lista

Kläder:

MiaanderbergMia Anderberg skriver sina 10 bästa tips för en klimatsmart höstgarderob. Till exempel att man ska försöka få ihop fem kombinationer för varje plagg. Läs all tio här.

Blogg:

oddsendsVår före detta bloggkollega och förtjusande Terése har startat en ny blogg som heter Odds & Ends. Titta in där för vackra bilder och hållbart tänk varvat med inredningsinspiration och mode.

Mat:

knasigagronsaker2Coop lanserade i veckan “knasiga grönsaker”, alltså sådana som normalt sorteras bort på grund av storlek och form. Fullt ätdugliga. Och visst är det en tankeställare. Och kanske en vändpunkt. För vad är det egentligen som är knasigt – utseendet på de här grönsakerna eller att vi slänger fullt ätduglig mat.

Mat 2:

garantbarGarant breddar sitt utbud av frusna ekologiska bär. Havtorn blir jag extra glad för eftersom jag har ett recept på havtornsglass som är något av det godast som finns. Inte nog med att havtorn har varit svårt att få tag på, här kommer den i ekologisk, frusen variant och jag kan bara gilla. Receptet hittar ni här.

Handarbete:

organicknittersJag blir riktigt sugen på att börja sticka igen. Det ska väl sägas att jag inte är någon expert alls men hade en period då jag stickade halsdukar och virkade mormorsrutor för några år sen. Organic knitters lockar med sina fina garner i ekologisk ull.

Skönhet:

bivaxoljorDet här är Organic Makers senaste recept. Beställ hem ingredienserna nu och ge bort de finast presenter i jul. Förra året fick mina närmsta vår hemmagjorda deo. Det är presenter med omtanke tycker jag. Och de här kroppsoljorna ser hur härliga ut som helst. Precis vad en torr vinterkropp behöver.

Naturen:

svante Också glömmer ni inte njuta av alla vackra höstlöv va (även om det blivit hemskt grått och ganska regnigt)!

Bilder: Mia Anderberg, Terése Wahlberg, @rydergren, Garant, Organic knitters, Organic makers, Charlotta Lingwall

No Comments

    Leave a Reply