Menu
Gifter i vardagen

“Varje människa har idag flera hundra kemikalier i sitt blod. De ska inte vara där.”

 

Nu vill jag ta upp ett sånt där lite jobbigt ämne – igen. Det här med vad vi faktiskt är och blir utsatta för. Jag har tidigare tipsat om kortfilmen “Cocktaileffekten” från Naturskyddsföreningen och denna gång är det dags för något lite vassare, lite jobbigare. För det är faktiskt så, att trots att jag är så medveten och påläst, så får jag lite ont i magen när jag ser denna film. Men jag blir också väldigt peppad och inspirerad att fortsätta vara med och försöka påverka! Jag pratar om dokumentären “Underkastelsen” av Stefan Jarl som finns att se på YouTube i två delar. Trots att den har några år på nacken, är den lika aktuell idag, som när den kom. Del ett hittar ni här och del två här.

1 Comment

  • Hanna
    9 mars, 2015 at 23:20

    Håller med, det är en av de bästa och värsta filmer jag sett! Och det går ju inte att strunta i informationen, det är ju verkligheten och den senaste forskningen som presenteras i filmen. Jag har sett den två gånger och andra gången just för att peppa och påminna mig själv om varför det är så viktigt att fortsätta med utrensningen av kemikalier hos oss.

    Reply

Leave a Reply