Menu
Rengöring

Ulrikas utmaning!

utmaningen

 

Ulrikas utmaning innebar ju att visa upp sin bästa städprodukt. Min favorit är såpa. Jag gnuggar med den lite överallt. Blandar ut med vatten och skurar golven, i toaletten och lite här och där. Luktar gott och kostar inte mycket. Ibland blir det såpa med lite citrondoft. Igår var jag in på Coop och med utmaningen i huvudet tänkte jag att jag skulle köpa en ny städprodukt som var miljövänlig. Änglamark, Coops egna märke fick det bli. Och jag ska inte alls säga att jag är bättre än någon annan Svensson. Jag har gått på det där med Rosa flaskor som tar bort alla fläckar och bakterier som ska dödas på stört jag med. Men nä, jag är så trött på alla flaskor som står och trängs i hyllan. Jag ska nu utmana mig själv med att använda så FÅ städprodukter som möjligt och bara miljövänliga. Helst ekologiska. Det måste ju vara lätt som en plätt. Det finns ju massor lite citron, vinäger och ättika kan städa också. Kom igen nu allihop! Tänk på det nästa gång ni ska sneglar på den där rosa flaskan, att testa ett miljövänligt alternativ.

Foto: Terese Wahlberg

7 Comments

 • Ninah
  27 december, 2016 at 00:20

  Såpa är så bra näsblod på textil spelar ingen roll intorkad eller färsk ta lite såpa vips borta
  Halkigt golv lite såpa och vatten
  Jag kan inte leva utan såpa favorit citrondoft
  Rengör golv , toaletten och handfat med mera

  Reply
 • Sofia | Avocado Baby
  18 september, 2014 at 23:24
 • Linda
  15 september, 2014 at 22:21

  Skippa diskmaskinsrengöring man köper i butik, det räcker med ättika!

  Reply
 • Ulrika
  12 september, 2014 at 19:58

  @Jenny, Vilet bra tips! Det ska jag testa. Lägg upp en bild på insta som du taggar med #thinkorganicutmaningen så är du med! :)

  Reply
 • Jenny
  11 september, 2014 at 15:20

  Mitt bästa städtips är att använda bakpulver! Det funkar iaf klockrent på rostfritt och porslin exempelvis om du har en smutsig diskho som inte blir ren. Strö ut lite bakpulver och låt stå en stund. Gnugga sedan med en svamp och skölj slutligen bort med vatten. Det blir som nytt!!

  Reply
 • Madde - Dagarna.nu
  4 september, 2014 at 22:15

  Grönsåpa städas det med här hemma också

  Reply
 • Ulrika
  3 september, 2014 at 22:11

  Heja! Puss!

  Reply

Leave a Reply