Menu
Hårvård / Skönhet

Tre svenska favoriter i sommar

Här kommer tre svenska ekologiska favoriter som jag inte klarar mig utan i sommar (fyra om man räknar med Dahlian):

  1. Bästa deodoranten utan gifter, om du inte gör den här enkla på 5 minuter själv, unisex deodorant från svenska c/o Gerd. Den håller mig fräsch hela sommaren.
  2. Alla saltbad i havet sliter på håret, bästa balsamet Bruns som görs för hand i Lund, reder ut vilket trassligt hår som helst. Tillför massor av fukt, en diskret doft och volym till ett platt hår.
  3. För att få ännu mer volym till mitt typiskt skandinaviska platta tunga hår med fina hårstrån använder jag Hair Style Rough ett saltvatten spray från svenska Maria Åkerberg. Det ger textur och volym till det platta håret. Håret får en härlig fräsch känsla utan att bli tungt.

No Comments

    Leave a Reply