Menu
Inspiration

Tips för TV-hösten

Nog märks det att hösten kommit smygande, även om vi haft superfint väder och höga temperaturer ända in i oktober. Men det märks på ljuset, som försvinner tidigare och tidigare för varje kväll. Men, väldigt härligt det med. Här kommer lite tips på vad vi kollar in på TV i höst. Tipsa oss gärna om det är något vi missat som vi borde se. Ha en skön söndagkväll!

Bästa dieten

4 svenska par ska prova vars en diet, 5:2, vegan, fasta och tallriksmodellen, för att se vilken effekt det har, vem som mår bäst. Har bara sett första avsnittet av tre, men ser fram emot att se hur det går och hur det påverkar familjerna. Finns på SVT Play.

Kroppshets

Har inte sett detta än, men måste! Med Mia Skäringer. Om hur vi ska kunna vara nöjda som vi är. Finns här.

Timjan, tupp och tårta

Hemkunskap för vuxna. Somrigt och trevligt program inspelat på Västkusten hos Lisa Lemke, om olika smakbilder och tillagningssätt. På SVT play.

Vetenskapens värld, Vilka lever inuti oss

Intressant! Om tarmflora och avförings(!)transplantationer. Nya rön om hur bakterierna i magen påverkar oss och vilka sjukdomar de kan tänkas ligga bakom. Också vad den nya vetskapen kan användas till. Här hittar du avsnittet.

Också 2 premiärer vi inte vill missa i höst;

Mys bröllop

Premiär 25 oktober på TV4, se trailer här. Tror det här blir ett härligt program, lite som att koka soppa av en spik, fast bröllop istället då. Säkert kreativt och säkert hållbart. My känner ni säkert till sen innan, genom boken eller härliga instagramkontot. Hon driver bageri i Halmstad och brinner för ekologiskt.

Maträddarna

Paul Svensson har allt mer profilerat sig som en hållbar kock, lagar mycket vegetariskt och tar till vara på hela råvaran. I höst ska han och Ann Lundberg ge recept och tips på vad man kan laga för gott på det man annars hade tänkt att slänga. Ett måste! Premiär 1 november i SVT.

 

No Comments

    Leave a Reply