Menu
Livsstil

Think organic fyller ett år!

thinkorganic2015

Tack till alla som fortsätter att läsa Think organic! Ni är fantastiska. Tack för ert engagemang,  i form av kommentarer på bloggen, via mail, Instagram eller Facebook. Ett stort tack till alla våra gästbloggare som vill hjälpa oss att sprida vårt budskap och inspirera!

Alla kan inte göra allt men alla kan göra något. Många bäckar små… Hjärtligt tack! ♥

PS: För att fira lite extra kommer vi snart att anordna en fin tävling inom kort så håll utkik här på bloggen. 

4 Comments

 • Emma
  6 september, 2015 at 10:25

  Hipp hipp hurra,
  Ni är så bra!

  En sak jag funderat en del över på sistone, men inte riktigt tagit mig tiden att sätta mig in i, är fraktsätt. Man vill ju självklart att saker man konsumerar, både prylar och mat, skall vara närproducerat, men allt jag (felaktigt) anser mig “behöva” finns inte att få tag på i närområdet.
  Ibland läser man i små fina webbshoppar att det är småskaligt och ekologiskt producerat ett land långt borta, och det känns ju fint att produktionen går till på ett bra sätt, men vad händer sedan? Jag tror (men kan inte svära på att det är så) att det är bättre att skicka varor med ett långsamtgående stort fartyg än att skicka med flyg. Men hur får man reda på sådant? Dels om det är bättre och dessutom hur företagen faktiskt gör?

  Jag själv är en sån där otålig människa, vilket jag skämmas för, som gärna vill ha saken nu när jag väl bestämt mig. Men jag försöker tänka om, att ha tålamod. Snabbaste frakten skall kanske inte vara avgörande. Även inom Sverige borde det ju finnas bättre sätt att skicka saker än med lastbilar. Tåg? Hört något om båtar som tar hjälp av segel…

  Reply
  • Charlotta
   7 september, 2015 at 11:09

   Tack snälla Emma. :) Ja, det är klart att man bör tänka på frakten. Hur varor fraktas… det är svårt att veta, därför är det ju bra att vi som konsumenter frågar och kräver svar när vi handlar en vara på nätet. Så mitt tips är att fråga webshopen i fråga hur de ser på saken. :) Tack för att du läser Think organic!

   Reply
 • Jessika
  4 september, 2015 at 08:15

  Grattis till 1 år!! Jag är så glad att ni finns och informerar och inspirerar!
  Kram Jessika

  Reply
  • Charlotta
   7 september, 2015 at 11:09

   Tack så mycket, det känns underbart att höra! :)

   Reply

Leave a Reply