Menu
Livsstil / Miljö / Think organic

The Sustainable Society

När vi fick en förfrågan av Maria som driver bloggen Husligheter om att vara med i ett bloggkollektiv med fokus på hur man lever ett klimatsmart liv, tackade vi ja direkt.
Vi tycker det är en otroligt smart idé att tillsammans med 11 andra starka influensers/bloggare försöka nå ut med budskapet om att vi måste vara mer klimatsmarta och tänka på vilket avtryck vi gör här på jorden. Personligen kan jag inte med gott samvete bara sitta och låtsas som att det regnar, stoppa huvudet i sanden och inte göra någonting, för att sedan lämna över en jord så som den ser ut nu till våra barn.

Det är en ära att få tillhöra denna inspirerande grupp, tillsammans kommer vi att kunna påverka ännu fler att göra mer miljösmarta val. Tillsammans är vi starka!

The Sustainable Society: Tillsammans utforskar vi olika teman och ger idéer och tips på hur man kan leva ett mer klimatsmart liv.

Logga TTS - av Lingwalldesign.se

Varje månad får du som följer oss på vår Facebooksida alltså inte mindre än tolv blogginlägg som alla ger dig olika miljövänliga idéer kring teman som resor, mat och inredning. Vi postar dem den 17:e varje månad för att påminna om de 17 globala klimatmålen.
Allt förpackat så inspirerande vi kan, för vi vänder hellre klimatångesten till en positiv drivkraft och använder den för att sporra varandra och våra följare att göra skillnad i vardagen. Dessutom får du dagligen länktips på andra blogginlägg vi skrivit kring miljö och klimatpåverkan, så att du kan göra små förändringar i ditt eget liv.

Många bäckar små, mot renare världshav!

VI ÄR THE SUSTAINABLE SOCIETY:

Det vackra fotot har Ranka Rönntoft tagit, logotyp framtagen av mig – se mer av mitt arbete på www.lingwalldesign.se 

3 Comments

Leave a Reply