Menu
Hemmet / Samarbeten / Tävling

Tävling: Think organic loves Pure Effect

tavling_pureeffect2

PE15_miljö

Vi älskar när man kan städa miljövänligt, vi tycker att du förtjänar att testa att städa med bioteknik (se tidigare inlägg om Pure Effect). Därför har vi nu en tävling på instagram i samarbete med Pure Effect, ta en titt på vår instagram för tävlingsregler – den här gången kan ni alltså inte tävla här på bloggen.

Så här fungerar det att städa med bioteknik:

Ett effektivt allrengöringsmedel baserat på mikroorganismer som bryter ner smuts, fett och luktproducerande bakterier. De kallas naturens egna rengörare, eftersom de sköter den biologiska nedbrytningen av organiskt material även i naturen. Det gör Pure Effect ALLRENT tuff mot smuts – och samtidigt ett hållbart, klimatvänligt och pH-neutralt rengöringsmedel .

Kemikalierna i många traditionella städprodukter lägger sig som ett hölje runt smutspartiklarna, som du sedan flyttar runt med trasan eller moppen och eventuellt spolar ut i avloppet. Mikroorganismerna delar istället sönder och bryter ner fett och håller borta smuts och luktproducerande bakterier. Allt mikrobiologiskt liv delas in i fyra klasser. De mikroorganismer som används i våra produkter är av klass 1 – de finns redan i vår omgivning och kan inte mutera till något farligt. De är dokumenterat ofarliga för människor, djur och natur, och används på samma sätt som när vi tillsätter bakteriekultur i fil eller öltillverkning.

Pure Effect arbetar dessutom aktivt för att sina produkter som ska vara både socialt och miljömässigt hållbara.

Missa inte chansen att få testa att städa miljövänligt följ @thinkorganic.se på instagram

No Comments

    Leave a Reply