Barn Leksaker Samarbeten Tävling

Tävling i samarbete med Elda’s Toy basket

3 februari, 2018

Elda är en liten tjej i Stockholm, vars föräldrar tröttnade på att köpa nya leksaker i takt med att dottern tröttnade eller växte ifrån de hon hade. Tröttnade på att det ligger en massa oanvända leksaker som ingen leker med, och till och med fyller upp rummet så att de roliga leksakerna liksom försvinner i mängden eller gör rummet oinspirerande. Både för miljöns och ekonomins skull är det helt idiotiskt faktiskt. Så Eldas mamma Maria startade under förra året företaget Elda’s Toy Basket. Människor som gör slag i saken, inte nöjer sig med att det är så det är – det är så galet inspirerande tycker jag! Så vi kontaktade Maria och bestämde oss för att introducera Elda’s för Think Organics läsare.

Du som bor i Stockholmsområdet kan prenumerera på en leksakskorg som byts ut varje månad. Så smart! Du säkerställer alltså att ditt/dina barn alltid har utvecklande och roliga leksaker hemma, som är giftfria och anpassade för att hålla länge, så att de kan skänka glädje till många familjer. Ansvar för miljön, samtidigt som barnen lär sig vikten av att dela med varandra och att vara rädda om miljön. ​Win-win om du frågar oss.

Vi tävlar ut ett prova-på abonnemang på 3 månader till en av er. Du måste bo i Stockholm för att kunna vinna eftersom tjänsten (än så länge) bara finns där. Tävlingen äger rum på vår Instagram – så in och tävla! På onsdag kväll drar vi vinnaren.

Lycka till! Och lycka till Maria med ditt företag – vi gillar det skarpt!

 

 • Reply
  Emma Thun
  3 februari, 2018 at 22:17

  Fantastiskt initiativ!
  Min syster och hennes vänner bytte leksaker med varandra titt som tätt, träffades på fika och hade med det barnen tröttnat på och bytte med varandra. Kanske ett tips för oss som inte bor i Stockholm?

  • Reply
   Ulrika
   4 februari, 2018 at 21:23

   Ja genialiskt i sin enkelhet!
   Bra tips – sånt där man tänker att man borde göra men som inte blir av.

Leave a Reply