Menu
Livsstil

Tack för mig

jag

 

Hej på er alla underbara ekointresserade!

Jag vill bara tacka för mig, nu när jag har bestämt mig för att lämna Think Organic. Lite olika anledningar till beslutet, däribland att jag vill kunna blogga lite friare. Jag har tusen idéer i huvudet som jag har svårt att få utlopp för, då det inte alltid relaterar till just ekologiskt som ju är själva syftet med Think Organic. Jag vill kunna blogga om så mycket annat jag är med om i mitt liv och känner att jag inte vill blogga på två ställen, så nu fick det bli såhär. Jag har ju massor av fina bilder från Paris att visa bland annat. Kommer att sakna att ha bloggkollegor, då en blogg kan vara ensamt ibland men vi får se hur jag löser det. Det finns lite idéer som sagt. Så länge (om ni skulle vilja) kan ni nå mig på instagram eller mail. Tack för mig! Och ett stort tack till alla er som läst mina inlägg, kommenterat och gillat!

Instagram: @moodboardwithflowers, Mail: moodboardwithflowers@hotmail.se

 

2 Comments

 • Ulrika
  8 juni, 2015 at 20:20

  Så sorgligt. Men vi ses ändå. Kram och lycka till på nya/gamla :)

  Reply
 • Madde - Dagarna.nu
  1 juni, 2015 at 21:21

  Tråkigt att du lämnar TO.
  Hoppas att du fortsätter blogga på annan plats. Följer dig på Instagram
  Lycka till!

  Reply

Leave a Reply