Menu
Barn / Kläder & skor / Kläder & skor / Livsstil / Miljö / Samarbeten

Samarbete: Vårskor från KAVAT

Walk carefully on mother nature

Vi har återigen fått äran att samarbeta med KAVAT, att få vara deras ambassadör är något vi är väldigt stolta över. För KAVAT handlar det inte om att bara välja så gröna material och produktionsförhållanden som möjligt, en stor del av deras låga miljöpåverkan är att de gör kvalitetsskor som håller länge. Syskon kan ta över gamla skor, du kan sälja dem vidare till ett bra andrahandsvärde, eller du själv kan bära dem år efter år. Bara se till att ta hand om dina skor och ge dem lite kärlek då och då så håller de länge.

Våra pojkar valde att få prova skorna VIGGE. Skorna har en härlig retrostil och finns i flera färger. Textilovandelen är gjord från delvis återvunnet material. Gjord med en gummibottnad EVA-sula, lätt och med bra grepp. Skorna är dessutom tvättbara i maskin. Något jag uppskattar väldigt mycket. Som alla KAVATs skor är de fria från PVC, teflon, PTFE och andra fluorerande kolväten.

En fin men ganska kylig lördag gick vi på promenad med hunden i skogen som just nu är full med vitsippor. Hela familjen följde med, till och med vår katt. Det är så fantastiskt vackert med alla vitsippor, lika magiskt varje år, när vitsipporna ligger som ett snötäcke i skogen.

No Comments

    Leave a Reply