Samarbeten Skönhet

Samarbete: Rabattkod från OHNO

14 juni, 2017

Vi trillade över 9000 följare på Instagram härom dagen och det har vi lovat att fira. Först ut med en fin rabattkod, på något väldigt bra. Först vill jag bara säga tack till varenda en av er som följer oss, det inspirerar oss att fortsätta när vi ser att ni blir fler och fler. Så stort tack!

Vi har nämnt det innan i en Veckans lista och då hörde Charlotta som startat och driver företaget av sig. Och tyckte att våra läsare kunde få en fin present. Nämligen en rabattkod på hennes prenumerationstjänst av ekologiska tamponer. För så här, du kanske tänker på vad du stoppar i dig i magen, men i ärlighetens namn, hur många tänker på det där med tampongerna?! De här är på prenumeration dessutom, så att man aldrig någonsin igen behöver känna Ohno! där kom den, och rusa till snabbköpet och skaffa första bästa skydd man hittar. Tänk om man  kan få det att kännas lite mer härligt. Det tror jag man gör när man vet att när mensen kommer så har man bra grejer hemma – tamponger i ekologisk bomull.

Med rabattkoden notoxic361 får du just nu 50% på första boxen när du tecknar dig för en prenumeration, och det gör du på ohnobox.com

“Många tamponger tillverkas av klorblekt bomull, syntetfibrer och kemikalier. Bomull är världens mest besprutade gröda. Därför är den obesprutade ekologiska bomullen ett bättre alternativ. OHNO tamponger består av etiskt odlad ekologisk bomull utan kemikalier och plaster.”

 • Reply
  Hanna
  15 juni, 2017 at 09:28

  Fast. Använd menskopp istället så reduceras kemikalier och avfall.

  • Reply
   Ulrika
   15 juni, 2017 at 22:39

   Ja det är såklart jättebra om man gillar det! Men det kanske inte är nåt för alla.

Leave a Reply