Menu
Livsstil

Så var vi bara två

Det är såklart jättetråkigt att Dessi slutar, som ni ser i inlägget nedanför. Vi har lite olika visioner för TO, och nu gick de inte att kombinera på ett och samma ställe tyvärr. Vi som är kvar, Lotta, vår eldsjäl som sköter hela siten, också jag då, tänker att vi ska göra TO till en inspirerande sida om hållbarhet. Om hur man på olika sätt kan skaffa sig ett hållbart liv. Det hållbara liv som man själv vill leva. Alltså till stor del det som TO redan handlar om.

Är man väldigt intresserad av hårda miljöfakta så är detta helt enkelt inte rätta stället. Det finns andra bra sidor och böcker om man är intresserad av det.

paris24

När vi började här för ett år sedan så var vi 4. Nu är vi två. Men höst är nystart och vi känner oss inspirerade. Hänger ni med? Och glöm inte höra av dig till oss om du vill gästblogga. Och tipsa oss gärna om sånt du vill läsa mer om här.
Vi ses i höst!

LOVE

Ulrika och Lotta

 

Foto: Charlotta Lingwall

2 Comments

 • Linn
  11 september, 2015 at 10:54

  Jag vill bara säga att jag tycker er sida är toppen-fantastisk. Speciellt “veckans lista” som kommer då och då, med miljövänliga produkter och tips – det är så användbart och konkret. Ser fram emot att följa med i höst också!

  Reply
  • Ulrika
   13 september, 2015 at 17:56

   Men tack! Så otroligt glada vi blir. Veckans lista är vår favorit med :)

   Reply

Leave a Reply