Menu
Barn / Kläder & skor / Kläder & skor / Livsstil / Miljö

Öppning av KAVAT i Malmö

KAVAT butik Malmö Thinkorganic.se KAVAT butik Malmö Thinkorganic.se KAVAT butik Malmö Thinkorganic.se KAVAT butik Malmö Thinkorganic.se KAVAT butik Malmö Thinkorganic.se

I lördags var jag inbjuden till KAVATs öppning av butiken i Malmö. Vilken fin butik! Att vi på Think organic gillar svenska Kavat har nog de flesta förstått, vilket hantverk och vilken kvalitét det är på alla skor. Jag älskar hela KAVATs koncept, deras tankar om hållbarhet och deras miljöpolicy!

Butiken i Malmö på Södra Förstadsgatan gick i samma linje och tänk som företaget bakom – butiken är enkelt och snyggt inredd (inga skokartonger i sikte! även om det är snygga skokartonger).
Butiken har en skandinavisk känsla med rent trä, naturmaterial, växter och kvistar från naturen. I butiken fanns nästan hela sortimentet och där fanns många nyheter att känna och klämma på.

Mina pojkar behövde nya sandaler, jag hade hoppats på att lillebror skulle kunna ärva efter storebror men nu visar det sig att de har lika stora fötter. Så det fick bli nya sandaler till båda pojkarna. Kvalitén på skorna är fantastisk! De må vara lite dyrare, men man får vad man betalar för.I detta fallet bra skor med hög kvalitet som är giftfria och dessutom är vissa miljömärkta. Och det är väldigt viktigt för mig, det prioriterar jag högt.

Det är våra fötter som bär oss på den långa vandringen genom livet och då tycker jag att dem förtjänar det allra bästa!

No Comments

    Leave a Reply