Menu
Barn / Livsstil / Miljö / Think organic

Nytt poddavsnitt! Om att uppfostra miljöhjältarOm vi uppfostrar en generation miljömedvetna barn som älskar att vara ute i naturen, då tycker barnen också att det är en självklarhet att ta hand om naturen. Då har vi gjort något bra, både för planeten, för framtiden och för våra barn.

Avsnitt 3 av Think organic podden (vår podd där vi pratar om hur man lever hållbart, på vårt vis, utan pekpinnar) finns ute nu! (finns där poddar finns, t.ex. på iTunes)

Det dröjde ett tag men nu är vi äntligen tillbaka. Vi pratar om hur man uppfostrar små miljöhjältar. ♥ Vi har skrivit om ämnet tidigare och fick en del kommentarer om att ni tyckte det var bra tips och att ni gärna vill att vi tar upp ämnet igen. Så nu gör vi det i ett poddavsnitt!

Pssst… Missa inte slutet, då får vi ett fint besök i studion! ♥

2 Comments

 • Emma Thun
  25 juni, 2018 at 09:05

  så bra tips!
  Hade lite svårt att få upp volymen, vet ni om inspelningen ligger på låg ljudnivå eller om jag har problem med tekniken?

  Reply
  • Ulrika
   26 juni, 2018 at 19:52

   Ja, tyvärr blev ljudet lågt den här gången. Vi är inte helt hemma med tekniken än, men jobbar på att det ska bli bättre och bättre! Tack för att du lyssnar! <3

   Reply

Leave a Reply