Menu
Hudvård / Skönhet

Ny favorit – True Undercover Agent

Photo by Charlotta Lingwall

När min deodorant tog slut ville jag prova något nytt. Så valet blev att prova True Undercover Agent – det ångrar jag inte en sekund. Nu har jag testat den i flera månader och är så nöjd. Faktum är att det nog är en av de bästa deodoranterna jag provat.

Naturlig och helt fri från syntetisk aluminium och alkohol. 99% naturliga ingredienser – den enda ”onaturliga” ingrediensen är bakpulver! Fantastiskt!

Ni som tyckt att det är lite konstig konsistens, lite kladdigt med den naturliga och effektiva deon man själv kan göra med ingredienser man har i skafferiet (se recept här) så kan jag varmt rekommendera Undercover Agent av True Organic of Sweden. Som vilken vanlig deodorant som helst fast giftfri och hudvänlig.

Foto: Charlotta Lingwall

1 Comment

  • Linda Griffin
    18 maj, 2015 at 11:17

    Tack för tipset! Såg att Apotea har deon för 119 kr just nu, så jag beställde hem två. Ser fram emot att testa!

    Reply

Leave a Reply