Menu
Hemmet / Inredning / Livsstil / Shopping

Muggar i mina färger

400x600-1_nordahl_bambu_granitset_4 400x600-1_nordahl_bambumugg_gren_1

Mitt första inlägg får handla om muggar. Jag har planerat lite alla möjliga inlägg som jag skulle ha som start. Men jag tror inte att det spelar så stor roll om jag presenterar mig nu eller sen va? Ni kan ju hitta information om mig i sidomenyn om eller när ni vill läsa. För någon månad sen sprang jag på dessa fina muggarna från Broarne.se . Glömde bort dem och hittade sidan igår igen och beställde hem några muggar. Det bästa med de här muggarna ( förutom att de är vansinnigt snygga i färgen och att de är matta) är att de är tillverkade i Bambu. Bambu är giftfritt och bryts ner naturligt i naturen. Muggarna tillverkas av bambu som mals ner och blandas med växtcellulosa som sedan pressas till ett hårt material som formas till muggar. De tål till och med diskmaskin!

Jag ser såklart bara fördelar med att byta ut mina plastmuggar till de här fina. Jag håller tummarna att de gröna jag har beställt är min favoritgrön. Ja det kommer ni också att upptäcka. Att jag kommer att tjata om färgen grön. Min absoluta favoritfärg. Inte Ärtgrön och så, utan mer dova gröna färger. Jag älskar att färgerna flyter in i min hemmiljö och även om det är lite High Chaparall hemma hos oss med muggar både i köket och på soffbordet så passar de in och ser mer ut som inredning än stök..

Jag försöker köpa så snygga produkter som möjligt för att det sa kännas mer mysigt än stökigt. Vem vill inte ha dess fina muggar ståendes lite var som ? Jag vet inte om man vågar plantera en liten kaktus i en, men det skulle kanske bli en intressant undersökning. Kanske förmultnar muggen långsamt inifrån. Men snygga pennmuggar kan de i alla fall bli.
Fler sidor med fina Bambuprodukter är medvetenmini.se  och indiska.se

/ Terese

Foto: Broarne.se

8 Comments

 • Fredagssvepet 37/14 | Living by W
  12 september, 2014 at 10:42

  […] hos svenska Edblad som har en fin inspirationssida med bland annat denna köksserie i just bambu. Läs mer om bambu som material hos Terese för Think Organic och se många produkter t ex […]

  Reply
 • Mia
  2 september, 2014 at 12:59

  Har letat ett bra tag efter riktigt fina å bra muggar som även kan följa med på picnic å inte är i plast…..precis sådana här var det jag längtade efter att hitta…..TACK!

  Reply
  • Terese
   2 september, 2014 at 19:27

   Ja visst är de fina! Jag har sett att de finns som tallrikar och skålar också!

   Reply
 • Madde - Dagarna.nu
  1 september, 2014 at 19:47

  Mina barn älskar dessa muggar.

  Reply
  • Terese
   2 september, 2014 at 19:32

   Min äldsta tvekade först och gillade nog inte den lite torrare ytan men det gick över snabbt. Som tur var eftersom jag tog med de gamla till jobbet.

   Reply
 • Tina
  1 september, 2014 at 11:24

  Men du. Ett inlägg om muggar var det bästa inlägget att starta med:) finmuggar dessutom!!! Ska bli kul att följa:)

  Allt gott | tina

  Reply
  • Terese
   2 september, 2014 at 19:36

   Ja visst är de fina! Älskar färgskalan!

   Reply
 • Nellie
  1 september, 2014 at 08:31

  Vilka bra tips. Och viken underbar site! :D

  Reply

Leave a Reply