Menu
Hemmet / Inredning / Livsstil / Second hand / Shopping

Mitt kök

I förra veckan var jag på Granits VIP-kväll . Och äntligen hade köksprylarna i emalj kommit in. Jag har nämligen väntat och längtat i ett år nu. Ett durkslag, burkar och några muggar blev det.

flaskor

Jag har också börjat att rensa här hemma. Och jag kastar ingenting som går att skänka eller sälja. I lördags var jag och lämnade några kassar med urvuxna barnkläder bland annat och då får man ju ta en liten titt på vad som finns. När man ändå är där menar jag. Tre stycken tallrikar från Rörstrand blev det. Superfina att använda som uppläggningsfat.

porslin

Och så har jag svårt för att kasta ölflaskor som jag tycker är fina. Och så inbillar jag mig att jag någon dag kommer att få användning för dem. På ett eller annat sätt. Som vaser eller så.

kök

emalj

4 Comments

 • Karin
  3 juni, 2015 at 12:27

  En liten fråga, vet man om emaljen är fri från bly?
  Hittade ingen information om det på deras hemsida så hoppas att du fick höra något om det på VIP kvällen.
  Tack för alla inspirerande inlägg!

  Reply
  • Desireé
   3 juni, 2015 at 13:10

   Hej Karin! Terese har tyvärr slutat hos oss på TO, och kan inte svara på din kommentar. Överlag brukar Granit vara duktiga på det här med miljö och ha koll, men är du osäker så mejla till dom och hör! Önskar dig en fin dag! // Desireé

   Reply
 • Emma
  5 maj, 2015 at 22:17

  Men, så fint! Så mjuka fina färger, lugnt och harmoniskt.
  Jag har också några av de där emaljföremålen, tycker mycket om dom.
  Tack för all fin inspiration!

  Reply
 • Rania
  5 maj, 2015 at 07:05

  Jag rensar jättemycket nu inför vår flytt och har en IKEA påse med kläder och en med blandade prylar. Lite försöker vi sälja, sen får släkt och vänner kolla igenom sakerna och sen skänks det. Det är så skönt att rensa, och så härligt att tänka till lite och inte bara kasta sakerna.

  Reply

Leave a Reply