Menu
Råvaror

Med hösten kommer te

te1 te3

Nu kommer en kall årstid. Vi behöver värma oss.

Det är längesen jag köpte “vanligt” te. Ska jag vara helt ärlig så dricker jag sällan te. Bara om jag är sjuk och behöver det för en ond hals. Jag tycker att det smakar trevligt men jag föredrar kalla drycker. Jag blir liksom ännu törstigare av te. Men jag älskar att köpa snygga sorter. Ibland när jag får ett litet sug efter en kopp så kan de visa sig att maken druckit upp hela förpackningen.

En dag upptäckte jag ju att det fanns både Pukka och Clipper tea. Och de fyller jag fortfarande på med här hemma. Jag bunkrar upp och köper dem för att de är snyggast, godast och lättast att få tag på. Jag köper mina i hälsokosten eller mataffären. Andra fina märken är Yogi tea, LØV, Higher Living och FRIGGS. Och är ni in på Hemköp eller Willys, kolla in Garant.

/ Terese

2 Comments

 • Sofia | Avocado Baby
  19 september, 2014 at 09:00

  Jag tycker också mycket om Pukka och Clipper, men det är ju egentligen inte riktigt te dvs. gjort på teblad, utan istället tillverkat av torkade örter. Om du vill dricka helt fantastiskt handskördat/-rullat ekologiskt te, gå till In the mood for tea på Norrtullsgatan.

  Reply
 • Hemmakatten
  11 september, 2014 at 20:57

  Clipper gör bra te, yogi likaså. Fyllde på mitt eget förråd här hemma och blev glad när jag såg dina ljusa härliga bilder som gör mig sugen på en kopp! :)

  Reply

Leave a Reply