Mat Miljö Samarbeten

Mat hem och en present till dig

18 februari, 2018

Detta inlägg är ett samarbete med Mathem.se

Att få maten hem till dörren och att slippa ge sig ut och handla, det är verkligen vardagslyx. Det tar mig normalt en timme ungefär att veckohandla. Nu tar det 20 minuter, och jag kan göra det från soffan. Älskar’t.
Jag har en lista med maträtter som vi brukar laga, jag kollar på den och väljer ut maträtter för veckan, sen beställer jag de råvaror som vi inte redan har hemma. Bonusgrej med att handla hemma är att man bara handlar det man verkligen behöver, man köper inget för att det ser gott ut eller för att man blir sugen. Man köper heller inte de där sakerna som man är osäker på om man har hemma eller ej, för man springer och kollar i skafferiet eller i frysen på direkten. Effektivare och mindre svinn. Sen slipper du ju bära hem mjölkpaket och allt annat tungt också.

Mathem.se är årets ekobutik dessutom. Lätt som en plätt sorterar man ut det ekologiska sortimentet. Från och med i dag och en vecka framåt så får du med koden organic en present från Mathem.se som vi har valt ut! Gäller när du handlar över 700 kr. Presenten är något som vi tipsat om här på Think Organic innan, som passar perfekt i sportlovstider och som både vi och våra kids använder, värde ca. 90 kronor. På våra Instastories visar vi vad det är för något.

Inlägget är ett samarbete med Mathem.se

    Leave a Reply