Menu
Inspiration / Livsstil / Upplevelser

Mandelmanns gård, ny dokumentärserie på TV4.

Hur underbart? Vilken dröm och vilken vacker video, verkligen fint filmat av fotograferna. Inspirerande med människor som startar om och vågar följa sina drömmar på det här sättet. Det är så fint, jag blir alldeles varm i hjärtat.

Nyvärpta ägg, nyskördade grönsaker och hembakt bröd. Kattungar, får och höns.
Familjen Mandelmann bytte storstadsliv mot drömmen på landet och blev ekologiska självhushållare.

Nu kan vi få följa dem genom alla årstider och inspireras av allt från matlagning på säsongens råvaror till deras bästa byggtips. Allt mellan himmel och ekologisk jord.

Ulrika besökte Mandelmanns Trädgårdar med familjen i somras och blev väldigt inspirerad. Min familj planerade också att åka dit, till skördefesten i september, men det blev tyvärr inte av. Kanske till våren eller sommaren, vill såg gärna åka dit detta året.

mandel4

Mandelmanns gård är en svensk dokumentärserie på TV4 som följer familjen Mandelmanns liv på den kravmärkta gården Djupadal på Österlen. Följ familjen från morgon till kväll i allt från djurskötsel och bygge till matlagning och utflykter, från tidig vår till sen höst. Premiär torsdagen den 12 januari kl. 21 på TV4.

1 Comment

  • Slow Living by Annika
    17 januari, 2017 at 09:42

    Visst verkar dom vara fantstiskt härliga människor!? Så glad att tv sänder detta! Jag försöker själv leva mer i självhushåll och odla ekologiskt.

    Reply

Leave a Reply