Livsstil

Målarböcker för vuxna

11 juni, 2015

2015-03-29 16.28.54

Jaha, tänker ni nu. Vad har det med Think Organic att göra? Är det ekologiskt, miljövänligt eller hållbart? För mig är det med ett hållbart levnadssätt väldigt många delar. Jag vill leva så giftminimerat som möjligt, med bra mat och så många naturliga produkter som möjligt. Men en annan del är även mindfulness, att vara medvetande och leva i nuet genom att varva ner och slappna av.

2015-06-03 18.29.45

Stress är en av våra stora folksjukdomar och det är något jag själv har lidit (och lider!) av i perioder. Att inte varva ner. Tanka energi. Andas. Jag har ofta varit med foten på ett annat håll innan jag är klar med det första. För mig är det här med målarböcker och att få sitta ner med en sak ett sätt att varva ner, och att få vara här och nu. Just nu är det en boom, och det finns väldigt många fina böcker ute på marknaden.

Foto: Desireé Sögaard

    Leave a Reply

    Instagram

    Instagram has returned invalid data.

    Follow Me!