Menu
Hudvård / Livsstil

Lite värme i paketet

julklapp1

Många kvällar har det smågnabbats om den enda vetekudden vi har här i hushållet. Signe vill ha med den när hon ska sova och när hon somnat så får jag smyga in och ta den så att Hedvig kan ha den när hon ska somna. Och sen gillar jag ju att ha den själv då vårt sovrum är rätt så kallt och jag gillar att somna med den på fötterna. Så ja det uppstår lite krångel ibland. Men nu så. Nu får de en varsin i julklapp. En med ekologiskt odlat vete, av märket Terrible Twins. Hittade dem inne på Clas Ohlson. Smidigt som tusan.

1 Comment

  • Madeleine
    5 december, 2014 at 22:11

    Hej! Jag har följt er blogg sedan starten och är jätteglad att det dykt upp en blogg med miljöfokus :) Jag har sätt att ni ibland tipsar om produkter som påstår sig vara miljövänliga, organic eller naturliga – som den här vetekudden till exempel. Jag är student och läser en miljöutbildning och på senare tid har min utbildning fokuserat på marknadsföring av gröna produkter. Tyvärr är det ett stort problem att företag sätter ord som just organic, naturlig och miljövänlig på sina produkter utan att kunna bevisa att produkterna faktiskt har en mindre miljöpåverkan än andra produkter. Ibland kan det finnas en liten aspekt av produkten som faktiskt är miljövänlig men ofta förstoras den upp vid marknadsföring eftersom “miljövänlig” och “naturlig” är ord som säljer. Ofta används dessutom orden helt utan grund bara för företaget vill sälja sin produkt. Jag säger inte att vetekudden eller att någon av de andra produkterna ni tipsat om använder sådan falsk marknadsföring, det vet jag inte och jag förväntar mig inte heller att ni ska veta det – men jag undrar hur ni tänker kring det här?

    Reply

Leave a Reply