Menu
Hudvård / Livsstil / Make up / Samarbeten / Shopping / Skönhet

Annons: Jolie – finsk/fransk grön beauty

 Detta inlägget är ett samarbete med Jolie Beauty  

Vi är glada över att få vara delaktiga i att introducera Jolie Beauty på den svenska marknaden. Detta är ett finskt, Helsingfors-baserat och Paris-inspirerat varumärke som handlar om ekologisk beauty med hög kvalitet. Bästa tänkbara kombinationen alltså. Och Paris-inspiration är aldrig fel. Jolie betyder fin, vacker, underbar på franska. Man har en vision om feminin styrka, hållbarhet och globalt arbete, samarbete och livsstil. Det skriver vi gärna under på.

Jolie Beauty är en webshop. När man handlar här så vet man att det är bra grejer, både för huden och för miljön – praktiskt och tidsbesparande! Jolie skapades utifrån en önskan om att underlätta och inspirera till en bättre, hälsosammare, mer ekologisk och etisk och underbar livsstil. Inte så långt ifrån Think Organics grundidé alltså. Jolie hade en längtan om att tillhandahålla särskilt utvalda, 100 procent säkra och effektiva naturkosmetiska produkter på ett och samma ställe. 2012 grundades det av fyra vänner och blev snabbt en sensation inom naturkosmetika i Finland. Kunderna blev överförtjusta i företagets unika koncept och produktsortimentet av högsta kvalitet.

Vi har testat några utvalda produkter. Favoriterna ska jag berätta om här. En toner, ett ansiktsvatten. Älskar ansiktsvatten för att de gen en blixtsnabb känsla av fräschör och pigghet. Som just en liten uppfräschare under dagen och efter ansiktstvätt på kvällen för en sammandragande effekt. Den här doftar ljuvligt och har en vacker flaska i glas. Tänker att jag kommer använda den till egentillverkade ansiktsvatten i sommar när Captain Blankenships är slut. Jag är riktigt sugen på att testa krämdeodoranten också från samma varumärke.

Warpaint! är ett 100% naturligt pulver som ska användas för tandblekning. Tillverkad av kokosnötskalets aktiva kol som rengör och polerar tänderna mycket försiktigt, utan att skada emaljen. De ekologiska apelsinskalen, pepparmyntan och citronmyrten minskar inflammation och ger en fräsch smak i munnen. Man fuktar en tandborste och doppar i pulvret, stänger munnen och borstar i några minuter.

Ansiktsprodukterna från Patyka känns lyxiga och har en svag men ljuvlig doft. Antioxidant Perfecting Serum är en riktig livvakt för hudens ungdomlighet och skyddar huden från åldrande orsakat av utvärtes angrepp. Det neutraliserar fria radikaler, återfuktar huden och hjälper till att släta ut synliga rynkor och tunna linjer. Det lyser upp och går snabbt in i huden. Perfekt under smink.

Vårt löfte

Vi säljer endast naturkosmetiska märken av allra högsta kvalitet. Vi ser det som vår uppgift att respektera våra kunder och miljön. Vi tar vårt sociala och ekologiska ansvar och söker alltid efter produkter med ett genuint värde för våra kunder.

Vi säljer inte en ekologisk livsstil och naturkosmetika enbart som en valmöjlighet. Vi vill istället vara en pionjär vars huvudsakliga värdegrund är hundra procent naturlig skönhet. Våra produkter innehåller aldrig plaster eller andra skadliga ämnen.

Joliebeauty.se

Om ni också blir sugna på att testa någon av produkterna eller leta upp era egna beauty-favoriter, så bjuder Jolie på en rabattkod till våra läsare: THINKORGANIC ger dig -15% på allt med ordinarie pris på Joliebeauty.se. Gäller ej  varumärkena: May Lindstrom Skin, Kjaer Weis, In Fiore, Kypris, NUORI och Josh Rosebrook.

Detta inlägg är ett reklamsamarbete med Jolie Beauty, åsikterna är våra egna.
Foto: Charlotta Lingwall, Ulrika Kullenberg

No Comments

    Leave a Reply