Menu
Make up / Samarbeten / Skönhet

Inlägg i samarbete med Ecotools

Think organic i samarbete med Ecotools

När vi fick en förfrågan om att göra ett samarbete med Ecotools kom det ganska så lägligt. Jag behövde nya makeup-borstar och tyckte det var en bra idé att testa Ecotools borstar.
Jag erkänner, jag är en sådan som nästan aldrig tvättar borstarna… och de borstar jag hade var ganska så gamla och skaften var söndertuggade av en hundvalp. (som inte längre är en valp)

Det jag älskar med borstarna, förutom kvalitén, är att de är gjorda av förnybar bambu och de är PETA-certifierade vilket betyder att de aldrig är testade på djur och är helt veganska.
Alla förpackningar är dessutom gjorda av 80% förnybar bambufibrer och 20% bomull = 100% träfritt.

Det som består av plast på borstarna är återvunnen PET plast till 90%, resterande 10% är ny återvinningsbar PET.
Ecotools tar dessutom ett socialt ansvar, det doneras varje år till välgörande organisationer ( som t.ex. “The Girl Project”) som stödjer flickors rätt till utbildning runt om i världen.

Ecotools finns att köpa hos välsorterade butiker, t.ex. online hos Lyko eller Ellos.

Detta inlägget presenteras i samarbete med Ecotools. Vi väljer med omsorg vilka företag vi vill samarbeta med, företagen ska dela våra värderingar. Samarbeten ska vara relevanta och intressanta för vår målgrupp. Våra åsikter är aldrig köpta och inläggen är tydligt markerade med samarbeten. #jagsmygerinte

No Comments

    Leave a Reply