Menu
Barn / Hudvård / Hudvård / Skönhet

Favoriter för en vintertrött hy

Vädret just nu är inget roligt alls. Här i Skåne är det grått och “ruggigt” som vi säger. Kylan biter i kinderna och hyn stramar. Vi har inte fått många soltimmar det här året, men snart vänder det. På lördag ska minsann solen titta fram en liten stund.

I alla fall så vill jag tipsa om våra favoriter just nu, för vintertrött hy, för torra händer och läppar – för stora som små.

 1. Kokosolja – listan är oändlig till vad man kan använda den till. Men just nu använder vi det mycket till torrsprickor och andra exem på huden.
 2. Min dagcreme är ett absolut måste just nu, från Estelle & Thild. Min hy blir stram och torr utan den.
 3. Maria Åkerbergs foundation täcker effektivt röd hud i mitt ansikte på ett naturligt sätt. Gillar inte när det känns som att man har en “mask” på sig, det känns verkligen som att man inte har någon foundation på alls.
 4. Läppceratet Everon från Weleda är grymt bra för barnens torra läppar. Smaklöst, luktar inget och är enbart gjord på naturliga ingredienser. Innehåller vårdande jojobaolja, mjukt sheasmör och rosvax. Speciellt bra vid rå väderlek, då det ger ett naturligt skydd samtidigt som det vårdar spruckna läppar.

Har ni några favoriter så här i vintertid som ni bara inte kan klara er utan? Tipsa oss gärna, skriv en kommentar i det här inlägget eller skicka ett litet mail till oss på mail@thinkorganic.se

1 Comment

 • Nilla Tankebubblor
  2 februari, 2018 at 16:48

  Jag håller med om kokosoljan. Och Maria Åkerberg är verkligen en favorit! Jag har köpt hennes produkter i 15 år nu! Fler av mina vinterfavoriter finns på bloggen idag. Ha en fin helg.

  Reply

Leave a Reply