Menu
Livsstil

FAQ Think organic frågestund

thinkorganic_faq

Kära läsare,
Först måste vi be om ursäkt att hemsidan varit seg på sista tiden. Allt sedan vi började blogga igen efter sommaren har vårt besöksantal skjutit i höjden. Faktiskt så mycket ett flertalet gånger att sidan kraschat. Angenäma problem förvisso men väldigt frustrerande för er besökare. Så nu vet ni, om ni har undrat varför sidan är seg och ibland inte fungerar.

Men vi är medvetna om problemet och jobbar på en lösning. Vi kommer att flytta hela sidan till snabbare server med bättre prestanda – och även göra en ny design på det. En nylansering av Think organic helt enkelt. Hoppas ni kan hålla ut ett litet tag till, snart är det klart!

Vi får så många bra frågor i vår mailbox, på instagram och på Facebook! Fortsätt med det – vi vill gärna belysa detta och göra ett samlat inlägg med alla frågor. (på sista tiden har vi fått mycket frågor från gravida, om sköljmedel och tips på tvättmedel tex.) Det blir en liten frågestund, eller FAQ som man kallar det. Vi kommer inte att publicera några namn utan bara själva frågan så känn inte att det hindrar er.
Det går bra att ställa en fråga i kommentarsfältet här på bloggen eller på instagram eller ännu bättre maila oss din fråga på mail@thinkorganic.se om ni vill vara mer anonyma.

Vi kommer att sammanställa alla frågor i ett inlägg under nästa vecka så kika tillbaka då om ni är nyfikna.
Tills dess ha en mysig helg!

Foto: unsplash

No Comments

    Leave a Reply