Menu
Barn / Inspiration / Kläder & skor / Kläder & skor / Livsstil / Pyssel & utflykter / Samarbeten

Familjen Kavat

img_9300
Vår lördag började med sen långrukost med gröt, ägg och smoothie. Och ute tittade solen fram. Jag skulle ju vilja fotografera våra nya fina Kavat-skor, så en utflykt till havet fick det bli. Resten av familjen var inte så svårövertalad.

img_9327img_9321
En hal, grön brygga undersöktes, men fick underkänt som fikaplats. Något prasslade i vassen, någon sa att det kunde vara en mus och plötsligt var vi på väg därifrån igen.
img_9330Fransar bak på skorna, varför har inte alla skor det undrar man. Lyckliga lillebror som har det. Ett par damskor med frans till nästa år önskar jag mig Kavat.

img_9373 img_9353Barnen letade vidare över sanddynerna, havet lockade såklart.

img_9382Barnen har använt Kavat-skor sen de var små. Lillebrors första var ett par blå. Tyvärr kastade han av sig den ena på stan en dag, utan att jag märkte det. Som vi letade, men han får nöja sig med att bara ha den ena av sina allra första par skor kvar. Lite typiskt honom tycker vi nu, på ett bra sätt. Men det visste vi ju inte då, att han var familjens lille buse.

img_9407 img_9415 img_9416Fika blev det i alla fall, på en kall och alldeles öde strand. Picknick på stranden är alltid en bra idé, oavsett årstid. Ovanifrån-bilden påminner mig mycket om det här inlägget och en liknande bild, men för två år sen och i en skog i stället.

img_9440 img_9452 img_9464Skuggorna var långa, och fötter blev böta. Men det var sannerligen inte skornas fel. Det är bara väldigt svårt att låta bli att utmana vågorna. Hur långt upp når de, och hur nära vågar man gå?

img_9396Vi har ju skrivit om Kavat flera gånger innan, så att det är riktigt fina och hållbara skor tror jag ni vet redan. Alla är  fria från PVC, teflon, PTFE och andra fluorerande kolväten. Flera är också tillverkade i  kromfritt och miljövänligt Eco Performance-läder. Också håller de att ärva. Läs det här inlägget om hur man kan fräscha upp slitna skor, så viktigt! Var rädd om era skor.

Lillebror har Tinka, storebrors fina är Borggård. Pappan i familjen har Bodås och jag har Konstapeln. Alla så fina och vägjorda.

Barnens jackor kommer från Mini Rodini, en annan favorit. Och när tipsandet ändå är igång så nämner jag gärna Granits fina fat och muggar i bambu-fiber som är perfekta på picknicken.

Detta inlägget presenteras i samarbete med Kavat. Vi väljer med omsorg vilka företag vi vill samarbeta med, företagen ska dela våra värderingar. Samarbeten ska vara relevanta och intressanta för vår målgrupp. Våra åsikter är aldrig köpta och inläggen är tydligt markerade med samarbeten.

No Comments

    Leave a Reply