Menu
Livsstil

Ett varmt tack till er från oss

solros

Ett varmt tack till er, kära besökare. Tack för alla glädje- och hejarop på Instagram, Facebook, via mail och i era bloggar. Tack för att ni tipsar och sprider Think organic vidare. Heja er, det är ni som gör att vi vill fortsätta inspirera!

Så här fint och rakt från hjärtat skrev Julia Mjörnstedt (grundare och generalsekreterare för Ung Cancer om oss på sin instagram):
Under en längre tid, men det tog extra fart när jag blev förälder, har jag varit nyfiken o intresserat mig för ekologiska produkter, miljö o gifter i hem o mat. När Billie kom insåg jag snabbt att jag skulle bli tokig om jag läste för mycket. Tokig o förmodligen livrädd för allt. För tyvärr är det svårt att vara vaksam samtidigt som man lever ett normalt liv. Jag är väldigt mån om att vi äter ekologisk mat, inte ger B platsleksaker och att aldrig ha parfymerade tvättmedel, tvålar etc, men det är lätt att man går till överdrift. Jag har saknat läsning som inspirerar till ett bättre liv utan att skuldbelägga. Och nu – NU FINNS DET! Jag har på inget vis någon koppling med personerna bakom denna blogg utan snubblade över den när jag letade recept. Men tacka gudarna för detta! thinkorganic.se är adressen o här på insta heter dom @thinkorganicse In o läs o inspireras till ett bättre liv o en bättre miljö!

Flera i bloggvärlden har också uppmärksammat Think organic. Vilken bloggkärlek! Här listar vi dem vi vet om (snälla hör av er om ni bloggat om oss, vi vill gärna läsa!): Frida Ramstedt på Trendenser, Maria Soxbo på Husligheter, Tant Johanna på Lovely life, Weronica på days & weekends, Volang-Linda, Evelinas Ekologiska, Kristina på Ingen vanlig dag, Madde – dagarna.nu och Petra – popetotrora.

Vi blir så glada att vi inspirerar er (utan att ge pekpinnar) till en miljövänligare livsstil. För det handlar inte bara om att handla ekologiskt och giftfritt utan att försöka leva med omtanke om miljön och vår jord. Sluta konsumera onödiga saker, satsa på kvalité och försöka leva så naturligt som möjligt. Leva klimatsmart helt enkelt.

7 Comments

Leave a Reply