Menu
Hemmet / Livsstil

De bästa blommorna och tack T

Blommornas bästa tid är nu! Oj så fint det är ute, och varje år vid den här tiden på året så undrar jag hur man ens står ut med vintern av vintern. När det kan se ut så här, när det kan vara så otroligt grönt och vackert. Så även om sommarvärmen låter dröja på sig i år, så är det ändå fruktansvärt fint i vägkanter, i skogen, i trädgården, i parkerna, överallt, precis nu. Och på vårt bord står en bukett av Syrén, Hundkex, Klöver och Lupin. Alla de här är några av mina absoluta favoritblommor, och alla växer de gratis i vägkanten. Det är lyx för mig att plocka ihop en bukett när jag är ute med hunden på kvällen. Och på morgonen komma ner till dofterna i köket.

Passa på att njuta!

juneflowers

Och snart kommer det såklart lite bilder från Paris här på TO där jag, Lotta och Terése varit i helgen. Blomman får också bli en liten hej då gest och ett tack till Terése, som går vidare mot nya blogg-utmaningar. Tack för din tid här, jag saknar dig redan. Missa inte det här och det här, några av mina favoritinlägg av Terése.

No Comments

    Leave a Reply