Menu
Barn / Kreativa lösningar / Leksaker / Livsstil / Second hand

De allra bästa böckerna.

Loppisböcker1 Loppisböcker3 Loppisböcker5 lopisböcker7Loppisböcker, kostar skrutt och ingenting, eller ärvda böcker för den delen, har finast illustrationer och drömmigast titlar. Älvkullen, Snölyktor & Smultronstrån eller Vägen runt berget.

Alla våra barnböcker är till 95% ärvda eller från loppis. Man kan absolut komplettera med några nya också, och tänka att de kan följa med barnen vidare sen, till deras barn. Och går de sönder så lagar vi med washitejp, för visst är de lite slitna ibland de gamla böckerna, men då tänker jag att de måste vara extra bra, de där slitna. Och en washitejpad sida är varken fulare eller fungerar mindre bra att läsa. Sen är det lite extra mysigt när man hittar böcker man känner igen från när man själv var barn. Vägen runt berget fick jag förresten på min ettårsdag, finns bildbevis på det. Och nu läser jag den för mina pojkar.

Foto: Ulrika Kullenberg

6 Comments

 • lejnox
  8 september, 2014 at 15:24

  Jag gillar också att köpa barnböcker second hand, så kul att hitta de som man själv hade som liten och att äldre böcker är så fint illustrerade. Så kostar de som sagt nästan ingenting.

  Reply
  • Ulrika
   9 september, 2014 at 12:23

   @lejnox, Exakt så! Så mycket roligare att läsa också när bilderna är fina.

   Reply
 • Eva
  4 september, 2014 at 15:24

  Icke att förglömma… BIBLIOTEKET!

  Reply
 • Ulrika
  1 september, 2014 at 22:59

  Ja, eller hur! :)

  Reply
 • Tina
  1 september, 2014 at 11:26

  Kan inte bli mer rätt tänkt än så ju:) finast och bästaste!!!

  Reply

Leave a Reply