NAVIGERA
Barn / Inspiration / Pyssel & utflykter / Trädgård / Upplevelser

Dahliadagen på Sofiero slott

Dahlior på Sofiero av Charlotta Lingwall Think organic

Igår var det säsongsavslutning och Dahliadagen på Sofiero slott – har ni vägarna förbi Helsingborg någon gång, så missa inte att gå in på Sofiero. Jag fick med mig den här fina buketten – tyvärr var vi där ganska så sent så de bästa blommorna var redan plockade.

Mina pojkar älskar att vara på Sofiero och jag med. Det finns mycket spännande att upptäcka för barn och jag njuter mest av den vackra trädgården och alla fantastiska blommor. Jag vill bara börja gräva och plantera i trädgården hemma… inspirerad till tusen!

Förbered er på en bildbomb utan dess like.

Dahlior på Sofiero av Charlotta Lingwall Think organicDahlior på Sofiero av Charlotta Lingwall Think organicDahlior på Sofiero av Charlotta Lingwall Think organicSofiero av Charlotta Lingwall Think organicDahlior på Sofiero av Charlotta Lingwall Think organicDahlior på Sofiero av Charlotta Lingwall Think organicDahlior på Sofiero av Charlotta Lingwall Think organicDahlior på Sofiero av Charlotta Lingwall Think organicDahlior på Sofiero av Charlotta Lingwall Think organicDahlior på Sofiero av Charlotta Lingwall Think organicDahlior på Sofiero av Charlotta Lingwall Think organicDahlior på Sofiero av Charlotta Lingwall Think organicDahlior på Sofiero av Charlotta Lingwall Think organicDahlior på Sofiero av Charlotta Lingwall Think organicDahlior på Sofiero av Charlotta Lingwall Think organicDahlior på Sofiero av Charlotta Lingwall Think organicDahlior på Sofiero av Charlotta Lingwall Think organic

Parken är öppen dagligen även under lågsäsong 18 september – 31 december. Fri entré under lågsäsong. (utom vid evenemang)

Foto: Charlotta Lingwall

2 Comments

  • […] Let the Dahlia season begin. För det är nu den börjar. Det går liksom inte att börja i mars eller april för då är alla sorter man drömmer om slut. I år har jag beställt 6 stycken sorter och så har jag två stycken sparade från förra året. Jag ska lära mig lite mer detta året också och tänka lite mer hur jag planterar dem än att bara gräva ner dem. Lite mer vad finns omkring och vilken höjd de har. Höstens självplock på Sofiero (bild 1) bjöd på färg och den buketten är nog en av de allra finaste jag sett faktiskt. Hos Floret Flower  (bild 2)finns de allra mest magiska sorter som finns tror jag och även om det inte går att beställa där just nu så är det en underbar inspirationskälla.  Inne hos Weronica med bloggen Living by W (bild 3) finns massor av matnyttigt när det gäller Dahlior. Och så sist men inte minst Lottas fina bild på sin bukett från Sofiero som hon visade upp inne på Think Organic.  […]

    Reply
  • […] dahlior i Lottas vackra inlägg på Think Organic från Dahliadagen på Sofiero. Även fint inne hos Odds & […]

    Reply

Leave a Reply