Barn Inspiration Trädgård

Bildsvep i skördetider

29 september, 2016

Hoppas ni alla hann njuta av September. Vilken månad! Det är en av mina absoluta favoriter sen gammalt men i år var den helt magisk. Sol, värme och vindstilla mest hela tiden – och alldeles galet vackra solnedgångar. Och skördemånad, det är alltid nåt speciellt med det. Och den där vackra övergången mellan sommar och höst.

img_9095
img_9093
Tänkte mest att jag ville dela med mig av lite bilder.

img_9097
Hösthallon. Och jordiga fingrar.

img_9108
Blandade skatter samlade på flaket. Barnen undrade om vindruvorna var ekologiska, och det var dom. Stolt över mina ungar som inte äter andra än just ekologiska druvor.

img_9157
När solen sänkte sig lyste det fint i dillkronorna och i gräset.


ollefalt
Jag blir alltid så otroligt odlings-sugen så här års. Det gäller att titta på de här bilderna till våren när jorden mest är en geggig och brun sörja och lite mindre inspirerande än nu.

    Leave a Reply