Menu
Barn / Inspiration / Trädgård

Bildsvep i skördetider

Hoppas ni alla hann njuta av September. Vilken månad! Det är en av mina absoluta favoriter sen gammalt men i år var den helt magisk. Sol, värme och vindstilla mest hela tiden – och alldeles galet vackra solnedgångar. Och skördemånad, det är alltid nåt speciellt med det. Och den där vackra övergången mellan sommar och höst.

img_9095
img_9093
Tänkte mest att jag ville dela med mig av lite bilder.

img_9097
Hösthallon. Och jordiga fingrar.

img_9108
Blandade skatter samlade på flaket. Barnen undrade om vindruvorna var ekologiska, och det var dom. Stolt över mina ungar som inte äter andra än just ekologiska druvor.

img_9157
När solen sänkte sig lyste det fint i dillkronorna och i gräset.


ollefalt
Jag blir alltid så otroligt odlings-sugen så här års. Det gäller att titta på de här bilderna till våren när jorden mest är en geggig och brun sörja och lite mindre inspirerande än nu.

No Comments

    Leave a Reply