Menu
Barn / Kläder & skor / Kläder & skor / Shopping

Baskläder i ekologisk bomull.

lindex2

lindex1lindex3

Tummen upp för Lindex sortiment i ekologisk bomull, som blir större och större och mer varierat. I går köpte jag en pyjamas till lillebror, en tröja till storebror och en T-shirt till mig själv. Ibland finns t.o.m. GOTS-certifierat. Men mer om det kommer Desireé snart att berätta.

Foto: Ulrika Kullenberg

2 Comments

 • Zarah
  25 november, 2014 at 14:27

  Hej!

  Först av allt en toppen sida, stort tack! :-)

  Min fråga rent generellt varför ska alla ekologiska kläder vara så pluttiga och söta. Jag har 2 killar ( 7 & 10år) och de total vägrar sätta på sig sådana “töntiga” (i deras ögon) kläder. Jag måste dock hålla med dem. Vet ni om det finns någonstans lite tuffare /coolare ekologiska kläder? Jag har sökt utan att hitta något..
  Varma hälsningar,
  Zarah

  Reply
  • Terese
   25 november, 2014 at 22:34

   Kolla Medvetenmini.se eller Minirodini.se ! Och tack för fina ord om vår sida! / Terese

   Reply

Leave a Reply