Inredning, Second hand, Shopping

Loppis – snygga fynd!

loppis3loppis loppis2  loppis4 loppis5

 

Bestick för en tia styck, superfina att servera med. Ett lite lyxigare sätt att börja dagen med en smörkniv eller sked i nysilver. Ett stort plus är att det går ofta att hitta små tårtgafflar, små knivar och annat som går att plocka tapas och sånt med. Det finns även ofta små pyttesmå skedar som kan passa perfekt till dockservisen. Tänk själv, att ha skedar i nysilver till dockorna. Kan väl knappt bli bättre, va?

På mina loppisbesök spanar jag alltid soffor och fåtöljer. Jag lever fortfarande på hoppet om att hitta en majestätisk soffpjäs som går att få upp för trappan. Min rosa dröm gick ju inte tyvärr upp för trappan och fick säljas vidare. Montera ned hela trappan var liksom inget alternativ.

Det där gröna skåpet. 600 kr. Jag är fortfarande irriterad över att jag inte får plats med det någonstans. Och att tavlorna på Pingstkyrkans café är paxade av just cafét!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 KOMMENTARER

  • Reply Ulrika 27 oktober, 2014 at 22:28

    Loppisdrottningen har varit i farten igen! ;) Älskar dina tips, jag blir så loppissugen.

  • Reply Anna 20 oktober, 2014 at 10:17

    Underbart fint! Var ligger loppisen?

    http://www.agaredal.se

  • Lämna kommentar