Instagram

Follow Me!

Barn Inspiration Pyssel & utflykter Trädgård Upplevelser

Dahliadagen på Sofiero slott

18 september, 2017

Dahlior på Sofiero av Charlotta Lingwall Think organic

Igår var det säsongsavslutning och Dahliadagen på Sofiero slott – har ni vägarna förbi Helsingborg någon gång, så missa inte att gå in på Sofiero. Jag fick med mig den här fina buketten – tyvärr var vi där ganska så sent så de bästa blommorna var redan plockade.

Mina pojkar älskar att vara på Sofiero och jag med. Det finns mycket spännande att upptäcka för barn och jag njuter mest av den vackra trädgården och alla fantastiska blommor. Jag vill bara börja gräva och plantera i trädgården hemma… inspirerad till tusen!

Förbered er på en bildbomb utan dess like.

Dahlior på Sofiero av Charlotta Lingwall Think organicDahlior på Sofiero av Charlotta Lingwall Think organicDahlior på Sofiero av Charlotta Lingwall Think organicSofiero av Charlotta Lingwall Think organicDahlior på Sofiero av Charlotta Lingwall Think organicDahlior på Sofiero av Charlotta Lingwall Think organicDahlior på Sofiero av Charlotta Lingwall Think organicDahlior på Sofiero av Charlotta Lingwall Think organicDahlior på Sofiero av Charlotta Lingwall Think organicDahlior på Sofiero av Charlotta Lingwall Think organicDahlior på Sofiero av Charlotta Lingwall Think organicDahlior på Sofiero av Charlotta Lingwall Think organicDahlior på Sofiero av Charlotta Lingwall Think organicDahlior på Sofiero av Charlotta Lingwall Think organicDahlior på Sofiero av Charlotta Lingwall Think organicDahlior på Sofiero av Charlotta Lingwall Think organicDahlior på Sofiero av Charlotta Lingwall Think organic

Parken är öppen dagligen även under lågsäsong 18 september – 31 december. Fri entré under lågsäsong. (utom vid evenemang)

Foto: Charlotta Lingwall

Leave a Reply

Instagram

Follow Me!